تفسیر آزمایش خون در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 63 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام من باردارم و این آزمایش رو قبلا انجام دادم ممنون میشم تفسیرش کنید آخه میترسم تالاسمی باشم و برای جنین مشکلی پیش بیاد در ضمن من آسپرین و قرص فیفول استفاده میکنم..

Wbc:79000

Rbc:3.7

Hemogolobin:10.2

Hematacrit:30.2

M.c.v:81

M.c.h:27.6

M.c.h.c:33.8

آیا با توجه به ازمایش من تالاسمی هستم.

قبلا بارداری هموگلوبینم ۱۱بود.

در افراد تالاسمی هموگلوبین ثابته یا در حال تغییر؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام

شما مبتلا به كمخونی هستيد و بايد روزی يک يا دو فرص آهن مصرف كنيد

برای تشخيص وجود تالاسمی بايد آزمايش الكتروفورز هموگلولين های سرم انجام دهيد اگر فقط خودتان تالاسمی مينور باشيد و شوهرتان تالاسمی نداشته باشد مشكلی برای جنين پيش نخواهد آمد.

تجربه شما

البته قبلا ازمایشم کم خونی نداشتم اصلا تو بارداری اینجوره که قرص فیفول میخورم...