مردد بودن جهت ادامه تحصیل

با سلام. من 27 سالمه در رشته پزشکی تحصیل میکنم شهریور 99 درسم تموم میشه و اینکه به یک خواستگارم جواب مثبت دادیم . من میتونم برای آزمون تخصص استریت بشم و بدون طرح آزمون بدم هم اسفند 98 هم اسفند 99. فقط ترسم اینه که از مبادا کم کاری در رسیدگی به همسر و خانه اتفاق بیفته. من به لحاظ شخصیتی فرد چند بعدی هستم و در اکثر موارد مطالعه دارم ولی مرددم واقعا که به فکر تخصص باشم یا تا همینجا کافیه ممنون میشم راهنماییم بفرمایید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر خدمت شما
ازدواج به هیچ وجه مانع دستیابی شما به اهدافتون نیست و ارتباطهایی که از لحاظ عاطفی سالم هستند معمولا باعث پیشرفت و رشد زوج ها هم میشوند مگر اینکه همسر شما درباره کار کردن شما یا ادامه تحصیل برای دریافت تخصص مشکل داشته باشند که لازمه این موضوع رو حتما قبل از ازدواج و شروع زندگی مشترک در ارتباطتون مشخص کنید و به نقطه ی تفاهم برسید تا مطمن بشید برای آینده شغلی شما مشکلی پیش نخواهد امد. درباره اینکه آیا شما میتونید بین وظایف همسری و نقش های فردیتون تعادل برقرار کنید باید به توانمندی هاتون مراجعه کنید اما این موضوع که به خاطر ترس از نتونستن پیش داوری کنید و برای تخصص اقدام نکنید درست نیست، سعی کنید توان سازگاری و انطباق با شرایط جدید رو در خودتون تقویت کنید و همچنان متمرکز بر اهداف شخصیتون بمونید. موفق باشید