احتمال بارداری با کیست تخمدان

سلام و خسته نباشید

و تشکر از نی نی سایت بابت پاسخگویی

من سی و دو ساله هستم و حدودا یکسال و نیم اقدام، این ماه از شب سه پریودی کلومیفن مصرف کردم شبی دوتا تا پنج شب، چندماه اخیر دوره هام اصولا بیست و چهار پنج روزس، یعنی هجده روز پاک باز پریود، این ماه شب شانزدهم یه لک خیلی کمرنگ و کوچیک دیدم و روزش هم از صبح تا شب زیر دلم بیشتر سمت چپ حالت گرفتگی و درد خفیف داشتم تا امروز هم که بیست روز از پریودی قبلی میگذره پریود نشدم و بی بی چک هم منفی بود، به نظر شما احتمال بارداری هست یا کیست؟

سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
شما دچار اختلال هورمونی شده اید و کیست تخمدان نیست.
لازم است توسط متخصص خود که کلومیفن تجویز نموده اند ویزیت شوید.