سلام من کودکی بسیار سختی داشتم با وجود فوت پدر و مشکلات روحی مادر گوشه گیر شدم و الان که ۲۰سالمه به شدت اضطراب اجتماعی دارم اما میخوام از صفر شروع کنم آیا اینکه خودمو مجبور کنم وارد جمع شوم درمان میشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
بله یکی از راهکار ها این هست که وارد جمع بشید اما مرحله به مرحله عمل بکنید پیشنهاد میکنم حضوری به روانشناس مراجعه کنید .سعی کنید روی اعتماد به نفس تون هم کار کنید .نقاط و ویژگی های مثبت خودتون رو مرور کنید برای خودتون.موفق باشید