دخالت خانواده نامزد

سلام آقای مشفقی! من خانواده نامزدم خیلی دخالت میکنن نمیذارن با شوهرم مسافرت بریم عروسی دوستم که فامیلای نامزدم هم میشه نذاشتن بریم خسیس اند واینکه چون نامزدم کشاورزه و فعلا دخل وخرج یکی هست پول ندادن که نامزدم بیاد و بریم عروسی الان چه برخوردی بکنم باهاشون قهر و کم محلی جواب میده؟ البته اینم بگم که هیچ کاری برام نکردن نه خریدکردن نه حتی جشن عقد گرفتن حسرت به دلم گذاشتن!ممنون اگه راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید ببینید انسانها در سنین بزرگسالی با هم ا زدواج میکنند و هیچگاه شما با یک کودک ازدواج نمی کنید. بنابراین این‌که شما بگویید خانواده همسرم نمی گذارند یا آنها برای من کاری نمی کنند اصلا درست نیست. چون اگر همسر شما یک کودک است و باید خانواده اش برایش تصمیم بگیرند که اصلا این ازدواج معنایی ندارد و اگر هم همسر شما خودش تصمیمی را می گیرد پس به خانواده اش ربطی ندارد. ضمن اینکه دوران نامزدی برای شناخت افراد است اینکه متوجه شوید آیا سبک زندگی و شخصیت شما دو نفر با هم تناسب دارد یا خیر؟
لحظه عقد هم اگر متوجه شدید که طرف مقابل برای شما مناسب نیست می توانید رابطه را قطع کنید. اینکه بگویید خودش خوب است ولی خانواده اش نمی گذارند درست نیست. چون او کودک نیست . این خود اوست که یا اجازه می دهد خانواده اش برایش تعیین تکلیف کنند یااجازه نمی دهد. و حریمش را می بندد. اگر شما می خواهید بروید مسافرت و خانواده ایشان مخالفت می کنند مشکل خانواده ایشان نیست مشکل اینست که ایشان نمی تواند به خانواده اش بگوید که به شما ربطی ندارد.
خب حالا شما در این شرایط چکار باید بکنید؟
شما نمی توانید نه نامزدتان و نه خانواده اش و نه هیچ آدم دیگری را در روی زمین تغییر دهید. بنابراین قهر و دعوا و توبیخ و سرزنش فقط روبروز اوضاع را بدتر می کند. شما فقط باید بررسی کنید ببینید آیا با سبک زندگی و شخصیت  همسرتان و خانواده اش می توانید کنار بیایید و زندگی کنید یا نه. ازدواج زندان نیست. به خاطر حرف دیگران و فشار خانواده هم خودتان را بدبخت نکنید. صحبت یک روز یا دو روز نیست . صحبت یک عمر زندگی است. هیچ چیزی هم تغییر نمیکند. هر کس که میگوید بعدا همه چیز درست می شود اشتباه میکند. هر وضعیتی که الان هست بعد از عروسی ده تا بیست درصد بدتر می شود.زیرا هیجانات شما دو نفر بعد از عروسی کم می شود