ترک خودارضایی در بلند مدت

با سلام من دانشجو هستم موقعیت ازدواج ندارم و در طول این مدت برای ارضای مسائل جنسی خود خودارضایی میکردم که حالا 6 هفته ست که آن را ترک کردم میخواستم بدانم ترک آن در بلند مدت ضرری برای آینده و تشکیل خانواده دارد یا خیر

لطفا راهنمایی کنید، متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت مرد شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام

آفرین بر عزم راسخ و اراده شما

خیر ترک چنین کاری نه تنها ضرری ندارد بلکه به نفع زندگی زناشویی شما در آینده هست

 بعد از تصمیم به ترک خود ارضایی حتی یک بار هم سراغ این عمل نروید زیرا اراده شما را سست خواهد کرد.

در آخر باید به شما بگوییم " داروی برای درمان خود ارضايی وجود ندارد ! جز عزم راسخ شما "

لطفا تجربیات سودمند خود را در مورد ترک  خود ارضایی با سایر خوانندگان در بخش کامنتها به اشتراک بگذارید