سلام ۶ ماهه زایمان طبیعی کردم شیرخودمو میدم و حدودا ۳ ماه پیش موهامو ۵سانت بعدازریشه دکلره کردم یعنی به ریشه ها نخورده ریزش موی بسیارشدیددارم موهام بلنده وپرپشت بود ولی الان تقریباچیزی نمونده دوماه پیش تست آهن و تیروئید دادم مشکلی نبود لطفا راهنماییم کنید مشکل موهام چیه ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

سلام .احتمالا دچار  ریزش موی دوران شیردهی هستید . استفاده از مکمل ها مثل زینک‌ پلاس ممکن است مفید باشد .برای تشخیص دقیق تر به متخصص مراجعه کنید.