تهدید تلفنی

من ١ سال پيش با يه پسرى دوست شدم بعد دو سه ماه خودش همه چيو تموم كرد تا اين كه از اول مهر پيام دادناش شروع شد آخرین بار بلاكش كردم ولى بهم پيام داد گفت كه يا عكس (عكس جای خصوصى) ميفرستى يا شمارتو پخش ميكنم من كلا ترسيدم و كل شبكه هاى اجتماعى رو بستم بعد نميدونم اگه شمارمو پخش كنه چى كار كنم اينم بگم كه شماره مامان و بابام رو داره ( هكم كرده پيدا كرده)و منم نميتونم خطمو عوض كنم چون مامان و بابام دليلشو ازم ميپرسن و من نميدونم چى بگم و اون خط من ٩١٢ هستش امكانش اصلا نيست عوض كنم

اطلاعات تکمیلی

سن ١٦ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
ارتباط گذشته و رفتار طرف مقابل شما نشان داده است كه ايشان به دنبال چه چيزي هستند و ارتباط دوباره اصلا به صلاح شما نيست و بنا نيست مجدد تجربه گذشته را تجربه نماييد.
سعي كنيد تحت هيچ عنواني به تماس ها و پيامهاي ايشان جواب ندهيد و از طرفي فراموش نكنيد تنها كساني كه هميشه از شما حمايت خواهند كرد خانواده شما هستند پس ترس به دلتان راه ندهيد و با خانواده خودتان صحبت كنيد و  و اجازه دهيد در كنارتان حضور پيدا كنند.