درمان درد لگن

سلام من چند وقته طرف پای چپم کمی بالاتر از لگن درد شروع میشه، توی لگن میپیچه و پشت کشاله ران و تا ساق پام میرسه، ولی شدت درد توی ناحیه لگن هست موقع نشستن خیلی بدتره، با دراز کشیدن کمتر میشه، خیلی نگرانم، آزمایش تراکم استخوان دادم دچار پوکی متوسط هستم، کلسیم میخورم، 5 سال پیش برای سینه شیمی درمانی شدم و الان قرص لتروزول میخورم، خواهش میکنم بفرمایید علت این درد چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 44 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

علت اين درد هم ميتوانيد گرفتگی عضلات خاص در ناحيه لگن باشد و هم ميتواند مشكل ناشی از كمر، بيرون زدگی ديسک ها و يا درگيری عصب سياتيک باشد

نگران نباشيد

به متخصص ستون فقرات مراجعه كنيد تا درمانتان مشخص شود

پس از تشخيص با فيزيوتراپی و انجام حركات اصلاحی ميتوانيد بهبود يابيد