سلام خواهرم امروز رفت دکتر روماتولوژی و اون دکتر براش رادیولوژی انجام داد

همه چیز نرمال بود بجز این مورد که نوشته شده بود

تغییرات اسکلروتیک در سمت ایلیاک در ساکروایلیاک چپ به چشم می شود

یکی از خواهرام مبتلا به سرطانه و جواب رادیولوژی همین بود و دوباره باید تحت درمان قرار بگیره

میخواستم بپرسم آیا این رادیولوژی نشان دهنده مشکل یا توده در بدنه؟ و این یکی خواهرمم مبتلا به سرطان شده

ممنون میشم جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص روماتولوژی

سلام. وقتتون بخير
براى بررسى دقيق بايد ام ار اى انجام شود. اين تغييرات در روماتيسم هم ديده ميشود