سلام من پسر میخوام الان یه مدت رژیمم جیکارکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانهدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
تعیین جنسیت جنین توسط اسپرمهای مرد انجام میشه. اسپرمهای X مرد که ترکیب اونها با تخمک زن جنین دختر رو بوجود میارن، اسپرمهایی با سرعت کم و عمر طولانی تر هستند و اسپرمهای Yکه ترکیب اونها با تخمک جنین پسر رو بوجود میارن، اسپرمهایی با سرعت بالاتر ولی عمر کوتاهتر هستند.بنابراین وضعیت اسپرمهای آقا که در ازمایش اسپرموگرام مشخص میشه بسیار کمک کننده هست.
عوامل موثر بر تعیین جنسیت میتونه روز نزدیکی با توجه به زمان تخمک گذاری خانم، مکملهای دارویی که تجویز میشن، رژیم غذایی برای قلیایی یا اسیدی شدن محیط رحم خانم و تأثیر بر اسپرمهایی که مدنظر برای جنسیت دلخواه هستن، باشه
بهتره از مشاوره اصولی و علمی تعیین جنسیت زیر نظر پزشک یا مامایی که مشاوره تخصصی در این مورد میدن کمک بگیرید.