تفسیر عكس رنگی

35 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام خسته نباشيد ديروز دكتر بودم و جواب عكس رنگی ام رو ديدن و كمی ترسيدم، قبلش پيش دكتر ديگری بودم و گفتن خوبه و مشكلی نيست،  ميشه شما ببينيد و نظرتون رو بگين و اينكه به نظر شما هيدرو هست لوله ام يا نه؟!

ماده حاجب وارد لوله راست شده ناحيه آمپولير لوله راست پيچ خورده و متورم تصوير شده . تخليه ماده حاجب از لوله راست كند ولي باز است .

همين رو براي سمت چپ نوشته

در كيليسه كنترل پس از ٣٠ دقيقه: لوله طرف چپ باز است ، لوله راست باز است ولی تخليه كامل نشده و مقداری از ماده حاجب در ناحيه آمپولير و اطراف لوله راست و پريتوان قدامی بصورت لوكال باقی مانده كه چسبندگی در انتها و اطراف لوله راست و پريتوان قدامي را مطرح ميكند .

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٧ جنسیت زن شغل خانهدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در شش ماه اول پس از عكس رنگی هفته ای سه بار تماس جنسی داشته باشيد و اگر باردار نشديد به فلوشيپ لاپاروسكوپی مراجعه كنيد.

تجربه شما

خيلی ممنونم دكتر بهم پيشتهاد ivf رو داده اما ميترسم مايع توی لوله جواب منفی بشه!

و اينكه گفتن بعد از پانكچر شايد لاپراسكوپی بشم بعد ivf اما اينجوری خيلی طول ميكشه حدود ٣ ماه و ٣ ماه جنين هام فيريز ميمونه راهی نيست كه زودتر بشه؟

واقعا خوشبحالتون که انقدر کامل عکسه رنگیتونو تفسیر کردن..ماله من که دو خط بیشتر ننوشته. اونجور که فهمیدم یکی با تزریق بازه اونیکیم دیده نشده که احتمالا بستس. سه ماهه پیش عکس رنگی گرفتم ولی اصلا از جوابش کامل نبود پیشه سه تا دکترم نشون دادم.یکی گفت که اصلا مشکلی نداری یکم صبر کنی حتما طبیعی باردار میشی..یکی فقط نگا کرد و گمونم سردرنیاورد چون نامه داد که برو پیشه فلان دکتر..رفتم اونیکی اونم گفت لوله هات مشکل داره بیا IVF..

@noghlijan

دكترم اول گفت مشكلی نداری ولی با نظر دكتر ديگه بعد از ٤ ماه فهميدم لوله راستم مشكل داره.