زمان تشکیل شدن قلب جنین

سلام و خسته نباشین .من ۵ دی آخرین باری ک پریود شدم و ۱۱ هم تموم شدم بعد اون سر تاریخ منتطر پریود بودم ک نشدم .بعد ۷روز بی بی چکم مثبت شد ۲روز بعدش آز مثبت شد.تقریبا چند روز بعدش لکه قهوه ای دیدم رفتم دکتر .شیاف پروژسترون داد.بعد اون دیگر لک هام کم شد و دیگه لک ندیدم.تا دیروز ک تاریخ اولین سونوم بود .رفتم سونو توی ۶ هفته و ۶روز بودم .و دکتر فقط ساک حاملگی و دید و کیسه زرده و جنین نبود.بهم گفت ۲ هفته دیگه بیا سونو تکرار کنیم .خبلی نگرانم ب نطرتون حاملگیم پوچه یا هنوز جای امیدواری تا دو هفته دیگه هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام معلوم نیست عزیزم حتما باید تکرار بشه خداکنه سالم وخوب باشید