تپش قلب و تنگی نفس

60 بازدید 2 تبادل تجربه

۲۸ سالمه ۳ ساله شب ها دچار تنگی نفس و تپش قلب درد در قفسه سینه سمت چپ و گاهی فک درد میشوم مشکل تیرویید ندارم کم خونی داشتم خوب شدم ممنون اکه راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باعرض سلام وخسته نباشید با توجه به علایمی که ذکرمیکنید حتما مشاوره با متخصص قلب وبررسی های تکمیلی تست ورزش و نوار قلبی وبررسی فشار خون ۲۴ساعته الزامیست ،

تجربه شما

با سلام و تشکر فشار خونم همش پایینه حتی به۶ هم رسیده که وقتی علایمی که گفتم دارم فشازمم پایین میاد ودچار سرگیجه و حالت غش بهم دست میده

خیلی ممنون از شما