از شیر گرفتن کودک

باسلام.من یک پسر ۱سال و ۱۱ ماهه دارم. و قصد دارم تا دو سالگی کامل از شیر بگیرم. الان فقط موقع خواب شیر میخوره یعنی فقط با شیر خوردن میخوابه و اینکه توی ماشین بچرخیم و توی کالسکه توی خونه هم بچرخونم میخوابه. سوالی که من دارم اینه چکار کنم که فقط با شیرخوردن نخوابه. امکان اینکه هر شب با ماشین بچرخونیمش تا بخوابه نیست. از طرفی هم بردن کالسکه به هر جا سخته برای خوابیدنش. تعطیلات عید هم هست و به شهرستان میریم. من توی این شهر غریبم و کسی رو ندارم که کمکم باشه.ازتون راهنمایی میخواستم راه حلی بدین که اذیت نشه پسرم و اینکه نصف شب بیدار میشه و فقط باشیر خوردن دوباره میخوابه. این موضوعم منو کلافه کرده. حتی بعضی شبها ۴ بار بیدار میشه

ممنون از کمکتون

پیشاپیش

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

اولا سعی کنید در طول روز به اندازه کافی غذا بخوره تا اینکه در طول شب بخاطر  گرسنگی از خواب بیدار نشود.
کودک در این سن اگر در طول شب گرسنه نباشد معمولا تا صبح بیدار نخواهد شد.

دوما در طول شب که بیدار میشه سعی کنید بجای شیر با مایعات و آب بخوابونین.تا بتدریج شیرخوردن نصف شب را فراموش کند.

قطعا این گفته ها در سخن راحت و در عمل سخته. و معمولا از شیر گرفتن کودکان بسته به عادات هر کودک متفاوت و دردسرها و سختیهای خودش را خواهد داشت.