باسلام ،من چهار ماهه اقدام به بارداری کردم اولش چکاپ و سونو از وضعیت تخمدان هام دادم که نرمال بود.ولی فولیکول اینارو تو سونو ننوشته که وضعیت چطوره .همسرمم فقط چکاپ دادن،آزمایش اسپرم و... اینا هم ندادیم.دوره هام از 27تا 30 متغیره.ماه اول اقدام پریود شدم دو روز پاک بعدم باز پریود .ماه دوم و سوم تقریبا منظم البته با دو سه روز اینورو اونور.ماه چهار چهارروز عقب انداختمو دوروز لک بینی بعد هم پری بازم لک بینی دوروزه، دو روز پاک شدم یبار نزدیکی هم داشتم ولی باز لک بینی شروع شده و بعضی وقتا لخته های خونی کشدار قهوه ای میاد تو لک بینیا،خیلی نگران شدم خودمونم دوس داریم زودی نی نی بیاریم تو رو خدا بگید چیکار کنم از کجا شروع کنم برا درمان؟ اصلا مشکلم چیه 😞😞😞

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما باید اول به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما با انجام سونوگرافی و آزمایشات هورمونی بررسی شده و برای شما دارو تجویز شود موفق باشید