اختلال در خواب

با سلام، مدتهاست که من در خواب کارهایی انجام میدم که فرداش یادم میاد، مثلا میرم روسری میارم تو خواب، چون اون لحظه فکر میکنم یک نامحرم هست که باید پوشیده باشم، یا گاهی بیدار میشم میشینم یادم میره کجام هی به ذهنم فشار میارم، گاهی شوهرم رو نمیشناسم، گاهی حتی جام رو عوض میکنم و یک جای دیگه میخوابم،و ... باید چیکار کنم، این مشکل جدی هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام شما دارای نوعی اختلال در خواب هستید که باعث امیخته شدن خواب با بیداری میشود واین حالت میتواند بعلت وجود اضطراب ویا مشکلات دیگر باشد قطعا در صورت تکرار بهتر است توسط یک روانپزشک مورد ارزیابی ودرمان قرار بگیرید