تفسیر آزمایش اسپرم

سلام.شوهرم براتون از مشکلش میگه.

سلام.بنده ۲۷سال سن دارم.دی ماه سال ۹۶ عمل واریکوسل انجام دادم.در تیر ۹۷ ازمایش دادم موتیلیتی ۱۵ درصد و کانسنتریشن ۱۲ میلیون بود.در مهر ۹۷ موتیلیتی ۲۰ درصد شد کانسنتریشن ۱۰ میلیون بود.در دی ۹۷ دنسیتی ۳.۷ و پراگرسیو ۳۱.۶ و موتیلیتی ۳۶.۹

و حالا متفورمین و فوستیمن استفاده میکنم. جای امیدی هست؟یا باید به فکر ivf. بود

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
در حال حاضر دوره درمانی تان رو تکمیل کنید و بعد از اتمام داروها ، مجدد آزمایش اسپرم بدهید.
در صورت عدم بهبود، بهتر است ،IVF کنید.