پریود نشدن بعد از آمپول اچ سی جی

۱۶ دی پریود شدم و روزی ۱ کلومیفن تا روز ۷ خوردم. ۳۰ دی آمپول اچ سی جی زدم. هفته پیش تیتر بتام ۰.۵ بود

دکترم در دسترس نیست.بهم گفت پریود شدی دوباره همین روال درمان و انجام بده اما نگفت اگر باردار نبودم و پریود هم نشدم چیکار کنم؟

به نظرتون قرص پروژسترون بخورم که پریود بشم؟کمر درد و دلدرد خفیف پریود دارم اما نمیاد.

میشه بگید دقیقا مشکل چیه؟

قبلا هم از کلینیک پرسیدم گفتن تا سه روز دیگه جا داری برای پریود اما باز نگفتن چیکار کنم

خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم بیگد علتش چیا و چیکار کنم.

نگید برم دکتر چون فعلا نمیتونم.دکترم مسافرته

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

متاسفانه بایدبررسی شوید تا بتوان علت را گفت و بدون بررسی نمیتوان نظری داد.

اگر سابقه ای از عقب انداختن پریود ندارید،علل احتمالی در حال حاضر شامل :تغییرات هورمونی ناشی از داروها یا بیماری زمینه ای که به خاطرش دارو گرفته اید میباشد.نیازبه آزمایش و سونو هست