با سلام. تاریخ آخرین پریودی من 24 آذر بوده و در هفته هشتم-16 بهمن (7هفته و 2 روز) سونو انجام دادم. یک پولیپ پایه دار به اندازه 22*13 mm داخل حفره رحم دیده شده.

یک جنین با ضربان قلب منظم و سن 6 هفته و 1 روز در ساک حاملگی با دسیدورال و اکشن مناسب دیده شده. اما نوشته ساک حاملگی کوچکتر از حد نرمال هست و اندازه c.r.l=5.02 mm هست. دکتر سونوگرافی گفت ممکنه به خاطر پولیپ، رشد جنین متوقف بشه. میخواستم بدونم چکار باید کرد؟ راهی برای درمان نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

پولیپ اگراختلالی در خونرسانی جنین ایجاد کند و یا جفت روی آن لانه گزینی کند میتواند باعث سقط شود و در مواردی هم مشکلی ایجاد نمیکند.

در حال حاضر کاری نمیتوان کرد.اگر سقط رخ داد،باید قبل ازب ارداری بعدی پولیپ را با جراحی خارج کنید