چسبندگی رحم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 76 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام

من بعد از جراحی رحم دچار چسبندگی شدم

چیکار کنم که بتونم باردار بشم؟ چون این چسبندگی باعث می شه یک مقدار مایع درون رحم بمونه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

منظور شما از چسبندگی چیست؟چه جراحیی شدید؟آیا الان نازایی یا مشکل دیگری دارید؟

لطفا توضیح بیشتری بدهید

تجربه شما

من جزء رحمهای دوشاخ بودم که عملی که شدم عمل باز بود وچون همسرم هم مشکل اسپرم داره 3 بار میکرواینجکشن انجام دادیم که منفی شد،گویا الان مشکل از رحم من هست که نتیجه نمی گیریم

دکتر پیشنهاد رحم اجاره دادند،ولی خودم نمی تونم با این مساله کنار بیام

می خواستم بدونم راهکاری برای مشکلم وجود داره