مصرف قرص اورژانسی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 96 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشيد من ماه پيش قرص اورژانسی مصرف كردم و هفته بعدش پريود شدم اين ماه يک هفته از شروع پريودم لكه داشتم و بعد پريود اصلی شدم که هم دل درد و كمر درد داشتم. الان ٧ روزمه شدت خون ريزيم كم شده ولی قطع نميشه نگرانم از چيه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢١ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام، معمولا بعد از گذشت يک دوره از مصرف، پريود به حالت عادی برميگردد مگر آنكه اختلال هورمونی ايجاد شده باشد.

تجربه شما

ممنون ازشما.از امروز خيلي كمتر شده احساس ميكنم كم كم داره پاک ميشه