با سلام

ما چند ماه پیش متوجه شدیم برادرم اعتیاد به ترامادول و ریتالین دارن

بردیم دکتر و با داروهای دکتر کاملا خوب شد

ولی بعد از یک‌ ماه متاسفانه داروهای دکتر و ترک کرد و باز هم شروع کرده قرص ریتالین میخوره و خیلی بدخلق شده

الان نمیدونیم چجوری بهش بگیم که ما از اعتیادش خبر داریم اینم بگم‌ دفعه قبل خودش گفت کمک کنید دکتر ببرید و‌ خودش داروهاشو‌ مرتب میخورد که یک دفعه ول کرد و الان‌ اصلا قبول نمیکنه که داروهای دکتر‌ و‌ بخوره

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام
بيماري اعتياد يك بيماري مزمن هست و اگر ادامه درمان و پيگيري نشه دوباره عود خواهد كرد
برادر شما بايد حداقل شش ماه در كنار درمان دارويي رواندرماني و مشاوره اعتياد شركت ميكردن و با كمك روانشناس راهكارهاي لازم براي بهبودي و دوري از رفتارهاي پر خطر رو اموزش ميديدند. بخش رواندرماني مهمترين بخش درمان اعتياد هست.
پيشنهاد من به شما اين است كه خيلي واضح و روشن و صادقانه به برادرتون بازخورد بديد اينطور كه رفتارهاش خيلي شبيه دوران مصرفش شده (حتي ميتونيد براي او يسري از رفتارها مثل همين بدخلقي و عصبانيتش يا رفتارهاي ديگه اي كه ازش ديدي رو مثال بزنيد ) و با توجه به اينكه داروهاي دكتر رو مصرف نميكنه نگرانش هستيد كه دوباره و ناخواسته سمت مصرف رفته.
دقت كنيد ابراز نگراني به او و همدلي اينكه بدون تمايل سمت مصرف كشيده شده خيلي مهمه.
حتما بهش پيشنهاد بديد كه دوباره نزد همون دكتر بريد و باهم مراجعه و چك اپ بشن و در صورت لزوم ادامه درمان انجام شه مخصوصا مراجعه به روانشناس متخصص اعتياد