مهریه در دوران عقد

سلام وقتتون بخیر خواهر بنده قصد جدایی دارن عقد هستند و باکره

شوهر ایشون الان ۱۷ روز سراغ خواهرم نیومدن و حتی پیام یا زنگ هم نزدن.ایشون تو حسابشون اندازه مهریه پول دارن ما میخواهیم مهریه را حتما دریافت کنیم اگر بفهمن مطمئنا پول را از حساب خارج میکنن باید چیکار کنیم؟؟چه حکمی بگیریم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. در صورت عدم نزدیکی و جدایی نصف مهریه به زن تعلق می گیرد

2. برای مطالبه مهریه باید از طریق دفترخانه ازدواجی که سند ازدواج در آن به ثبت شده تقاضای صدور اجرائیه نمود و پس از آن از طریق اجرای ثبت اسناد و املاک نسبت به توقیف اموال و املاک و حساب ها و اتومبیل همسر اقدام نمود.

3. طبق قانون ایشان با علم به احتمال مطالبه مهریه از جانب همسر اقدام به خارج نمودن و از دسترس خارج کردن اموال خود نمایند مرتکب جرم فرار از دین می شوند که احتمال حبس را نیز دارد ولی اثبات این موضوع در دادسرا و دادگاه بسیار دشوار است

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید