نزدیکی برای بارداری

من از روز ۶ پریودیم کلومیفن روزی دوتا تا ۵ روز خوردم و در روز ۶ و ۷ و ۸ پریودی مریونال زدم در روز ۱۰ پریودی ۳تا فولیکول سایز ۱۳ داشتم که دوباره دکتر دوتا مریونال دیگه تجویز کردن در روز ۱۴ پریودی ۳ تا فولیکول ۱۹ داشتم و دکتر دوتا آمپول hcg دادن که در روز ۱۵ پریودی تزریق کنم و ۳۶ ساعت بعدش نزدیکی داشته باشم و بعد او در یک هفته پیش رو ۴ بار نزدیکی داشته باشم حالا میخوام اینو بدونم امکان داره بعد ۳۶ ساعت تخمک آزاد نشه یا زودتر آزاد بشه؟ زمان دقیق آزاد شدن تخمک و چطور بفهمم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام گلم، معمولا سی و شش ساعت پس از تزريق، تخمک آزاد ميشود . ولی شما ميتوانيد زودتر اقدام به بارداری داشته باشيد. و اين مسئله را در نظر داشته باشيد كه تخمک ٤٨ ساعت قدرت باروری دارد پس بعد از آزادسازی هم هنوز فرصت داريد. از كيت تخمک گذاری ميتوانيد استفاده كنيد.