مسافرت در بارداری

سلام ماه ششم بارداری هستم و ميخوام با خانواده همسرم برم تركيه ولی همسرم نميتونه بياد خيلی استرس دارم و اين اولين بار هست كه بدون همسر مسافرت ميرم سابقه افسردگی دارم و داروی آسنترا استفاده ميكنم و ميترسم كه در انجام دچار استرس بشم و مجبور بشم آرامبخش بخورم لطفا كمكم كنين آيا اين دارو آسيب به جنين ميزند

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.آسنترا در بارداری به خصوص بعداز3ماهه اول جزداروهای کم خطر هست.اگر دارید استفاده میکنید توصیه من اینست که قطع نکنید وادامه بدهید.