زمان آزد شدن تخمک

من دو ساله ازدواج كردم و pco هستم اين ماه از روز ٧ پريود به مدت سه روز هر روز دوتا امپول اچ سی جی زدم و روز ١٢رفتم دكتر سونو كرد يه تخمک داشتم سايز ١٦ يک آمپول ديگه هم همون روز زدم و روز ١٤دوباره رفتم سونو سايز تخمک ١٧.٤ بود و باز که آمپول ديگه زدم روز ١٥ امروز روز ١٩ هست و طبق كيت تخمک كه گذاشته بودم روز ١٦و ١٧ دوتا خط پر رنگ بود و ١٨و ١٩ خط كم رنگ ديروز هم دردي در ناحيه تخمدانم حس ميكردم امروز هم ترشحالتم زياد شده به نظرتون تخمكم آزاد شده؟ احتمال بارداري هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٤ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام گلم اگر در زمان تخمكگذاری نزديكی داشته ايد، احتمال بارداری برايتان وجود دارد.

 علائمتون به دليل دارودرمانی است .