افسردگی در مرحله جدایی

سلام ،خسته نباشید. دو سه روز میشه که اومدم خونه پدرم برای جدایی ،حالت افسردگی و ناراحتی شدید دارم چه کارهایی انجام بدم که زود بتونم به حالت اول برگردم ؟و اینکه در چه کلاس های روانشناسی شرکت کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
اینکه به خودتون کمک کنید تا این دوران رو با کمترین آسیب بگذرونید و زودتر به زندگی نرمالتون ادامه بدید خوبه اما از خودتون انتظار غیرمنطقی نداشته باشید طبیعیه که برای جدا شدن مقداری سوگوار و ناراحت باشید، اما فعالیتهایی رو که بهتون احساس خوب میده ایجاد کنید مثل ورزش، آشپزی، و ...
از توضیح دادن اضافه و شرح جزییات برای اقوام پرهیز کنید و اجازه ندید اطرافیان به تنش شما دامن بزنند
کمتر به مرور خاطرات بپردازید و اگر امکان مراجعه به مشاوره حضوری را دارید از کمکهای مشاور استفاده کنید. موفق باشید