تلاش برای خوشحالی همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 62 بازدید 1 تبادل تجربه

امروز سالگرد عقد من و خانمم بود. بخدا دستم خیلی تنگه. یعنی ۵۰ تومن داشتم تا آخر برج ولی رفتم کیک و چندت ا چیز دیگه خریدم برای خوشحال کردن خانمم. اما اون به جای خوشحال شدن ایراد گرفت که چرا کیک بستنی خریدی من دوست ندارم یا چرا برف شادی خریدی پولشو میدادی چیز دیگه میخریدی! میگه من انتظار کار دیگه ای داشتم. انقدر ناراحتم که حد نداره. اونم ناراحت شده و کز کرده یک گوشه. هیچ وقت از هیچ کدوم از سوپرایزهای من خوشش نیومده. و همیشه میگه تو چرا منو سوپرایز نمکنی. چرا بلد نیستی؟ فقط کار خودشو قبول داره. من باید چیکار کنم؟ تمام تلاشمو میکنم ولی...

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت مرد شغل دامپزشک وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام به شما همراه عزیز
امیدوارم خوب باشید
این خیلی عالیه که به انتظارات خانمتون توجه میکنید واختلاف شما با هم درباره میزان انتظاراتتون و نحوه براورده کردن اونهاست که میتونه با صحبت کردن حل بشه. از همین موقعیت استفاده کنید و با همسرتون صحبت کنید تا برای مناسبتهای بعدی هردو آمادگی بهتری برای برخورد با موقعیت داشته باشید، اول به ایشون بگید که قصدتون خوشحال کردنشون و یاداوری این اتفاق زیبای زندگیتون بوده، سپس بگید اگر شرایط مالیتون بهتر بود شاید شما هم دوست داشتید که هدیه ی بهتری میخریدید یا مراسم رو بیشتر مطابق میل هردوتون برگذار میکردید، بعد از اون بگید که فکر میکردید با خرید برف شادی یا هدیه ای که خریدید باعث خوشحالی میشید و دوست دارید که بدونید اگر با این موضوع خوشحال نمیشند چه جور سورپرایزی مد نظرشون هست یا دوست دارند چه جوری این روز رو برگزار کنید، برای ایشون مثال بزنید که بر خلاف تصور عموم خیلی از افراد هم هستند که از سورپرایز شدن خوشحال نمیشن و بهتره برای اینکه نظر هم رو بدونید هردوتون درباره هدیه هایی که دوست دارید، درباره توقعاتی که دارید صحبت کنید و شرایط مالی یکدیگر رو درک کنید و با اطرافیان مقایسه نکنید. خیلی از مواقع این صحبت کردن ها به مشخص شدن قصد هردو طرف کمک میکنه و سوتفاهمات رو از بین میبره

تجربه شما

سلام

نمیدونم چرا اینجوریه میبینیم هر زنی رفتار زشت تری نسبت به همسر یا عشقش داره اون مرد بیشتر سعی میکنه سکوت کنه و زندگیشو حفظ کنه...
و برعکس هر زنی که رفتار شایسته ای داره همسرش شدید خشونت میکنه و باهاش بد رفتاری میکنن....