دادن سویق به کودک

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز.سوالم در رابطه با سویق کودک هست آیا واقعا بر رشد کودکان تاثیر مثبت دارد؟ ممنون میشم اگه چیزهای دیگری که باعث رشد خوب کودک میشوند را معرفی کنید.از زحمات شما مچکرم.

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سویق معمولا شامل گندم،جو،حبوبات،.. میباشد که اگر طرز تهیه درست و بهداشتی باشد مفید است. پودر جوانه گندم، کشک پرچرب پاستوریزه،روعن کنجد یا زیتون، مغزیجات،خرما، کره، پودر حبوبات، ....