سلام خسته نباشی من ماه قبل روز ۱۴سیکلم امپول  hcjزدم بعد روز ۱۲بهمن روز موعد پریودم پریود شدم فقط ۲روز خونریزی داشتم و تا ۱۰روز لکه بینی قهوه ای داشتم و چند وقته زیر دلم و لگن و وحالت تهوع و پشتو درد میکنه و امروز که روز ۱۱سیکلمه کیت تخمک گذاری انجام دادم دو خط پر رنگ شد دوره سیکلم ۳۰روزس امکان بارداری هست یا نه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر کیفیت پریودتان متفاوت از همیشه بوده است از نظر بارداری چک شوید و آزمایش دهید. از نظر عفونت زنان هم چک شوید با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش