درگیری و تهدید همسر

سلام من مادر یک دختر یازده ماهه هستم که شیر من رو میخوره شوهرم از لحاظ روانی مدام اذیتم می کنه و بعد از اینکه من رو به هم میریزه تهدیدم می‌کنه که اگه گریه زاریتو تموم نکنی زنگ میزنم به مامانت

چون مادرم دیابت داره و می‌دونه حالش بد میشه از این طریق میخواد آزارم بده
به علاوه اینکه خانواده همسرم شدیداً پرخاشگر هستن و پدرشوهرم جز دسته افرادی هست که وسط خیابون دعوا می‌کنه و گلاویز میشه
از طریق خانواده اش هم من رو تهدید می‌کنه
قبل از ازدواج و اوایل ازدواجمون خیلی دعوا با خانوادش پیش اومد که هر بار از ترس طلاق و اینا بر می گشتم ما دو سال عقد بودیم و شش ماه بعد از عروسی حامله شدم و بعد از اون هیچ نزدیکی ای با من نداشته و مدام میگه چون تو دو سال عقد نذاشتی رابطه ای داشته
باشیم که دروغ میگه نمیتونم باهات باشم الان تقریبا دو ساله که نزدیکی نداشتیم
رفتارهای غیر نرمال داره بدترینش که هیچوقت یادم نمیره و تاثیر خیلی بدی روم گذاشت این بود که تو یکی از دعواهامون اوایل ازدواج یک چاقو برداشت و رو دستش چند تا خط انداخت و تمام زمین شد پر خون
من واقعا نمی‌دونم باید چیکار کنم الان که بچه دارم باید چیکار کنم دلم برای دخترم میسوزه
من محکومم به ادامه این زندگی؟ دخترم باید هر روز شاهد دعواهای ما باشه؟ راه درست چیه کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام
ما در مشاوره آن هم بصورت نوشتاری نمی توانیم بصورت مستقیم راهکار هایی ارائه دهیم تنها می توانیم به کمک هم ابعاد مختلف موضوع شما را بررسی کنیم تا شما بتوانید بهترین تصمیم را داشته باشید.

در مورد تصمیم جدایی و یا ادامه زندگی به موارد زیر توجه کنید:

1- برای جدایی با توجه به سن کودک شما این تصمیم نیاز به بررسی بیشتری دارد شاید لازم باشد برای اقدام به جدایی کمی سن کودک شما بیشتر شود.

2- حتما توجه داشته باشید که حفظ امنیت شما و کودک در اولویت قرار گیرد. در نتیجه ابتدا از مشاجره و بحث های بیهوده پرهیز کنید و در صورت بالاگرفتن مشکلات امنیت خود و کودک را مد نظر قرار دهید.

3- امتناع از برقراری رابطه جنسی می تواند به تنهایی دلیل خوبی برای بیان در دادگاه برای جدایی باشد در تیجه با تکیه بر این موضوع با یک وکیل صحبت کنید.

4-اگر تصمیم به جدایی دارید ابتدا همراه با بزرگ تر شدن کودک خود شرایط زندگی و کار را برای خود در 2 سال پیش رو آماده کرده و سپس تصمیم جدی بگیرید.

5- یادتان باشد که هر فرد تنها زمانی تغییر خواهد کرد که ابتدا احساس نیاز به تغییر را در خود حس کند و سپس برای این تغییر اقدام جدی داشته باشد.

در نهایت به نظر می رسد با توجه به شرایطی که بازگو کردید استفاده از یک یا دو جلسه مشاوره حضوری برای شما راه گشا باشد.

شاد و پیروز باشد.