علائم بارداری

سلام وقت بخیر، ببخشید من الان حدود 3ماهه که در حال اقدام برا بارداری هستم، ماه قبل روز 26م از سیکلم پریود شدم ینی 18دی ماه اما این ماه تا الان پریود نشدم، آزمایش و بی بی چکم هر دوش منفی بوده، هیچ قرص و دارویی هم مصرف نمیکنم راستی همیشه پریودام منظمه، اما الان دل درد دارم و کمی هم سینه هام درد داره و بزرگ شده و گاهی حالت تهوع، لطفا کمکم کنید خیلی نگرانم

البته این ماه استرس و ناراحتیمم زیاد بوده

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
استرس میتواند علت آن باشد پس صبور باشید. تا یکسال برای بارداری فرصت دارید. یکشب در میان اقدام کنید و آرامش داشته باشید. اگر بعد از تاخیر ده روز آزمایش دادید و جواب منفی بود میتوانید دارو بگیرید تا پریود شوید. روز خوش