دوره قاعدگی منظم

سلام کسی که دوره قاعدگی مرتبی داره و به یکباره زود به زود پریود میشه و بی نظم میشه دوبار پشت سر هم آیا  ممکنه به دلیل استرس هایی بوده که بهش وارد شده و بی نظمی هایی که در ساعات خواب داشته؟

البته این مشکل به این دو دلیل ذکر شده در سالیان گذشته هم پیش اومده.

با سپاس از پاسخگویی شما

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز داشتن استرس و اضطراب روی سیکل های پریود تاثیر گذار می باشد اما اگر ماه بعدی نیز تکرار شد آن وقت باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما با انجام سونوگرافی وآزمایشات هورمونی بررسی شود موفق باشید