تعیین تخمک گذاری

21 بازدید 1 تبادل تجربه

من برای تعیین روز تخمک گذاری از کیت استفاده کردم ولی خیلی متوجه روز دقیق تخمک گذاریم نشدم . دراین دوماه از روز یازدهم تا هفدهم سیکلم تقریبا کیت ها مثبت میشدن ولی بین این دو روز رنگ تست از کمرنگ تا پررنگ تغییر میکرد به طوریکه روز یازدهم و دوازدهم دو خط پررنگ بود بعد کمرنگ میشد دوباره روز شانزدهم و هفدهم پررنگ میشد و دوباره کمرنگ!! آیا من مشکلی در تخمک گذاری دارم یا نه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
احتمالا اشتباه استفاده کرده اید و یا در تفسیر مشکل داشته اید. بعد از پاکی روزانه استفاده کنید و اولین روز که مثبت شد میتوانید اقدام کنید. یکشب در میان اقدام کنید. روز خوش