حسادت به جاری

سلام خسته نباشید

من خیلی به جاریم حسادت میکنم خیلی حساس شدم عکس پروفایلشو که عوض میکنه دیونه میشم

چون. اون همش میره آتلیه و میگرده

اما من و همسرم نه پول داریم نه ماشین و چیزی هم برامون نمیمونه که تفریحی داشته باشیم

اونا ۳ ماه زودتر از ما ازدواج کردن ، دختره مطلقه بود شهرستانی هم هست اما همه امکانات خونه و ماشین براش فراهم

اما من تهرانم و اولین ازدواجمه و تحصیل کرده ام اونوقت پول ندارم بیرون دربیام

خیلی ناراحتم خودمو خیلی باهاش مقایسه میکنم احساس میکنم خیلی خوشبخته و من بدبختم

فکر میکنم باید جدا. بشم چون تحمل این همه سختی رو هم ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
حسادت یک احساس درونی هست که در وجود همه انسانها مانند احساس های دیگر وجود دارد و ممکنه گاهی انسانها منکر این احساس در درون خود شوند که همین انکار می تونه مخرب تر از خود حسادت باشه
این که این احساس رو در خودت می شناسی و انکار نمی کنی نشان دهنده منطق و فهم بالا در خود توست که فقط کافیه تمرکز خودت رو از روی دیگران برداری و داشته های خودت رو نیز ببینی
به شما پیشنهاد می کنم یک دفتر و قلم بردارید و دارایهای خودتون رو در آن یاداشت کنید اما متذکر می شوم دارایها با ثروت فرق داره مثلا سلامتی یک دارای هست
گاهی اونقدر متمرکز برروی زندگی دیگران می شویم که داشته های خودمون را یا نمی بینیم یا حقیر و خوار میشماریم
حتی در گفته های خودتون در مورد تحصیلات خودتون صحبت کردید
بهتره در ابتدا مهارت خودآگاهی رو فرابگیری از نقاط قوت و ضعف خودتون آگاه شویدو تواناییهای خودتون رو بشناسید و به سمت رشد و خودشکوفایی قدم بردارید

در رابطه با فروپاشی کانون خانواده  کمی با تامل پیش برید نه هیجانی
دنبال درمان باشید تا این حالت مقایسه گری رو درمان کنید چون حتی اگر این رابطه رو هم از دست بدهید. در رابطه بعدی هم خودتون رو با خود می برید. و این حسادت در مورد دیگری خودش رو نشان خواهدداد
خبر بد این هست وقتی انگیزه های ما بیرونی هست و مقایسه ها وجود دارد همیشه یکی بهتر از ما هم وجود خواهد داشت و گریزی از این مسئله نیست پس بهتره روی خودمون کار کنیم که یاد بگیریم به داشته های خودمون خشنود باشیم و خودمون رو با خودمون مقایسه کنیم مثلا این که شما نسبت به چند سال پیشتون الان تحصیلات دارید حال قرار است برنامه تون برای آینده چی باشه شروع کنید به هدف گذاری رو علائق خودتون و توانمندیتون و وقتی در این فضا باشید حال بهتری رو تجربه خواهید کرد