تفسیر آزمایش هورمونی

63 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام آزمایش دادم f.s.H من 4/32شده و LH5/07و prolactin:1/4736و Anti Mullerian :5/07و Estradiol:10/0 با علامت بیشتر ،میشه اندازه نرمال این ها بفرمایید و کدوم برا من الان مشکل هستش؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

تفسیر آزمایش،صرفا با رویت اعداد آن نیست!اگر اینگونه بود هر فردی با دیدن رنج نرمال کنار آزمایش،بیماریش را خودش تشخیص میداد!

حتما باید شرحی از علت انجام آزمایش و علایم شما؟وضعیت پریود؟سابقه نازایی؟داشته باشیم.

تجربه شما

سلام ،می خوام برای حاملگی اقدام کنم ،آزمایش دادم ،دفعه اول هورمون مولورین ،6شد ،گفتن شاید یائسگی زود رس یا تخمدان پلی کیستیک باشه ،پریودم منظم هست ولی اواخر کم شده ،سه روز خوبه ،بقیه به صورت لک و کم ،سابقه نازایی ندارم