سلام من از دیروز به خونریزی افتادم که رقیق بود و رفتم سونو که جواب این بود کانون هترو اکوژن به ابعاد ۲۴*۱۷ در کاویته اندومتریال دیده میشود اثر واضحی از ساک بارداری دیده نمیشود و گفتن که جنین نمیمونه و داره سقط میشه ولی من لخته دفع نکردم بخاطر تعطیلات کسی پاسخگو نیست و من خیلی نگرانم تروخدا بگید چیکارکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
در برخی از موارد لخته باقی می ماند و نیاز به کورتاژ پیدا می کند. بهتر است زعفران دم کرده و گل گاو زبان دم کرده برای دفع لخته استفاده نمایید.
یک هفته پس از سقط نیاز به سونوگرافی جهت تایید سقط کامل دارید.