مشاهده برآمدگی رحم

سلام . من هفته هفت بارداری هستم ودرقسمت زیر شکمم و درواقع در قسمت رحمم به راحتی متوجه برآمدگی میشم .آیااین طبیعیه که من ازالان برآمدگی زیردلم روببینم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
این امکان ندارد. رحم عضوی داخلی است و بعد از هفته ۲۰ وارد حفره شکمی میشود. اگر مشکلی دارید حتما باید معاینه شوید گاهی هرنی میتواند علت آن باشد. را پزشکتان مشورت کنید.‌روز خوش