سلام . من این ماه لتروزول و استرادیول مصرف کردم سه دوره هم سونو دادم .روز 14 سیکل فولیکول 16 با ضخامت اندومتر 8 میلیمتر بود که در سونو آخر که روز 16 سیکل بودم فولیکول آزاد شده بود. ار روز 21سیکل  تا الان که سه روز میشه خونریزی دارم ولی امروز که روز سوم هست کم شده نمی دونم علتش چیه؟ عفونت هم ندارم. دکترم هم گفته صبر کن . ولی نگرانم .

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
احتمالا ضخامت اندومتر کم است میتوانید دارو بگیرید یا بر اساس جواب سونوها درمان شوید بهتر است با پزشکتان مشورت کنید. درمان را در مراکز ناباروری معتبر دنبال کنید. روز خوش