1206

درد در قفسه سینه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 47 بازدید

باسلام وخسته نباشید 

سوالم در مورد مادرم بود 

۴۵ ساله است بیشتر اوقات تنگی نفس داره و میگه نفسم سنگین میشه و گاهی سمت چپ رو سینش و زیر کتفش نیش  میزنه و درد میکنه.

چند باری پیش دکتر بردیمش نوار و اکو گرفتن و میگن مشکلی نداره در صورتی که مامانم بیشتر اوقات دستش رو سنشه و موقع دراز کشیدن همراه با خمیاز انگار سمت چپش میگیره و ازم میخواد کتفشو ماساژ بدم تا رد کنه. چند سال پیشم بخاطر سرماخورگی شدیدی که گرفته بود وریه هاش مشکل پیدا کرده بود دکتر براشون عکس از قفسه سینه گرفتن ومتوجه شد که افتادگی دریچه میترال داره آیا این علائمی که گفتم ربطی به افتادگی دریچه  میترال  داره؟ مادر من بیشتر اوقات خسته و'بیحاله وخواب آلود .

و الانم هم دیگه پیش هیچ دکتری نمیره چون میگه چند بار رفتم و مشکلی ندارم ولی بیشتر اوقات این علایمها رو با درد داره .

اینم بگم که ناراحتی معده هم داره.

لطفا راهنمایی کنید

 ایا خطری ایشون رو تهدید نمیکنه .

ممنون از توجه وراهنمایی


اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص قلب و عروق

سلام علایمی که ذکر کردید ممکنه ناشی از بیماری قلبی باشه و فقط با اکو و نوار نمیشه گفت کسی بیماری قلبی نداره.توصیه میکنم اگه امکانش رو دارید اسکن هسته ای قلب انجام بدن.در ضمن بابت افزایش فشار خون هم باید بررسی بشن.در ضمن علایم ربطی به افتادگی دریچه میترال نداره

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
پرسش ها و پاسخ های مشابه

علت درد در قفسه سینه

پاسخ کاربر گرامی سلام. تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در تیم نی نی سایت وجود ندارد. از صبوری و حمایت شما سپاس گزاریم.

درد زير قفسه سينه در بارداری

پاسخ سلام مسئله ممكن است يک مشكل عصبی يا يک مشكلی دررابطه با بارداری باشدحتما به متخصص مراجعه كنيد مسئله مهم است

ورم مری و درد قفسه سینه

پاسخ سلام. بهتر است آزمایش هلیکو باکتر پیلوری هم انجام دهید و ضمیمه نمایید. در مورد تغذیه در ورم معده باید خدمتتان عرض کنم که مواد اسیدی و ترش از یک سو ادویه جات از سوی دیگر میتوانند موجب تشدید علایم در شم...

مصرف قرص پروژسترون و درد قفسه سینه

پاسخ سلام بعداز ۶ماهگی فرزندتان میتوانید ال دی بخورید علت مصرف مدروکسی را نفرمودید.خودسرانه دارو مصرف نکنید .باید معاینه وبررسی شوید وبا توجه به علت دارو بگیرید موفق باشید