رنگ و بوی اسپرم

1747 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من ۲۰ سالمه و دو ساله ازدواج کردم همسرم هم ۲۷سالشه. تو رابطه جنسی اون مشتاق تره و توان این که روزی دو یا سه بار رابطه جنسی رو داشته باشیم رو داره. اسپرم همسرم رنگش سفیده و خیلی خیلی بوش کمه. میترسم که مشکلی داشته باشه میشه کمکم کنید. باید اسپرم چه شکلی باشه؟ خجالت میکشم همسرم بگم برو آزمایش بده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

سلام.
نگران نباشید.
نکته مهمی نیست.

تجربه شما

با توجه به تجربه ای که دارم رنگ سفید بخاطر اینکه زود زود تخلیه میشه و رنگ سفید مایل به زرد حدودابعد ۱۰روز تخلیه است.