از پوشک گرفتن کودک

با عرض سلام و خسته نباشید

من آموزش از پوشک گرفتن پسرم را از حدود ۲.۵ سالگی شروع کردم و حدودا بعد ۳ روز خیلی راحت ادرارش رو تونست کنترل کنه ولی مدفوع رو بار اول که انجام داد بدون پوشک با عرض پوزش خیلی با ترس بش نگاه کرد و بعد از اون جز دفعات  کمی تو شورت آموزشیش انجام میده و حتی وقتی میخواد پی پی کنه پاهاش قفل میکنه که نیاد بیرون و حتی باعث یبوستش شد و تشویق و محبت و جایزه هم جواب نداده متاسفانه

یه دفعه پبش مشاور بردم گفت که مسهل بده بش که بتونه راحت دفع کنه و ببینه ترس و دردی نداره و اونم انجام دادم ولی باز نمیگفت و لباسش کثیف میکرد

الان چند ماه هست که درگیرم نمیتونم باز پوشکش کنم چون میترسم که گفتن جیش هم یادش بره

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

وقت بخير

كودكان نياز به زمان دارند تا كنترل روی عضلاتشان را ياد بگيرند پس صبور باشيد و با آرامش اين مرحله را بگذرانيد و خيلی مهم است كه برای تشويق رشوه ندهيد يعنی زمانيكه كارش را انجام داد هرچقدر هم به ندرت همان لحظه او را تشويق كنيد، در آغوش بگيريدش و به او نشان دهيد كه اين رفتار را دوست داريد و همچنين سعی كنيد تنبيه يا محروم سازی انجام ندهيد تا در اين مرحله تثبيت نشود.