شیر خشک آپتامیل

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 119 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من نوزادم 18 روزشه. و بخاطر نداشتن شیر مجبور به دادن شیر خشک شدم. شیر آپتامیل رو میدم بهش. یه عده گفتن که شیر فقط مناسب هفته اوله و شیر خوبی نییست. نظر شما چیه؟ شیر رو باید عوض کنم یا نه؟ اگه بله شیر پیشنهادیتون چیه؟

پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
شیرخشک آپتامیل انواع مختلف و برای سنین مختلف وجود دارد. برای شیرخشک مناسب کودکتان با پزشک کودک مشورت کنید.

تجربه شما

سلام نوزاد ما 35روزه هست شیر خشک دوست نداره شیر خودمم کمه شیرافزا هم میخورم هم معده خودم درد میکنه هم نوزاد نفخ میکنه چیکار کنم ؟