خودارضایی همسر

هر وقت از خونه میرم بیرون شوهرم خودارضایی میکنه مطمئنم بار چندمشه.

چند وقت پیش هم تاپیک زدم یکی از کاربرا گفت ماساژ روغن و حموم با هم و ... رو در هفته داشته باش. بخدا از اون روز خیلی تلاش کردم. خیلی هم رابطه داشتیم تا همین دیشب. اونوقت امروز ۲ ساعت از خونه رفتم بیرون اومدم میبینم باز.

دیگه خسته شدم.امروز دستمالاشو آوردم بهش میگم اینا چی هستن؟ انکار میکنه

شما بگید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
برخی خودارضایی مرضی و یا همان اعتیاد به خودارضایی دارند که جهت درمان این نوع از خودارضایی می بایست حتما به روانپزشک ارجاع داده شوند و در غیر این صورت صرفا با صحبت و سرزنش و ملامت قابل رفع شدن نمی باشد .