ارتودنسی دندان‌های فک بالا

ببخشید من فقط فک بالام  دندونام کج شده چون تویه بچگی زبون زدم الان14سالمه میخواستم بدونم هزینه حدودیشو میشه بهن بگین ممنون میشم ویکی این که باید چند وقت روی دندونام بمونه❤

اطلاعات تکمیلی

سن 14 جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام خوبین روز خوش؛ارتودنسی در جاهای مختلف قیمتهای متفاوتی دارد .از فکی ۲میلیون تا شاید فکی ۸تا ۹ ملیون.توصیه میکنم به یک‌مرکز مطمعن مراجعه کنید .در ضمن ارتودنسی ثابت باید انجام شود‌.مرکز ما با گارانتی انجام میدهد وبا تعرفه بیمه ایران.حدود ۲سال هم طول میکشد.وفکی ۳ملیون قیمتش هست.