رفتار پرخاشگرانه کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 28 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام پسرم خیلی بدعادت شده واسه هرچیزی که مخالف میلش باشه گریه میکنه ..جدیدا به شدت خودشو میزنه و میگه خودمو میکشم ..هرچقدر باهاش حرف میزنم انگار بی فایدس ..باهاش قهر میکنم اما تحمل ندارم سریع آشتی  میکنم..چیکار کنم پرخاشگری نکنه و آروم باشه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
به سن کودک اشاره نکردید!
پرخاشگری می تواند برای جلب توجه، احساس ناراحتی و... باشد.
شما خشم خود را کنترل کنید و هنگامی کودک با صدای بلند گریه می کند و... شما صدای خود را بالا نبرید و بر سرش داد نزنید و آرامش داشته باشید، در بسیاری مواقع کودک به طور خودکار به پرخاشگری پایان می دهد. باید علت این نوع رفتارها را بررسی کنید.
از همکاران روانشناس هم می توانید مشورت بگیرید.

تجربه شما

خیلی متشکرم

..۲و سال و نیم هستش پسرم