احتما بارداری

سلام.من شش روز ازموعد پریودیم گذشته،،،،آزمایش  دادم روز دوم منفی بود،امروز هم که روز ششم هست بی بی چک گذاشتم منفی بود باز،،دل درد و کمردردهای زیادی هم دارم، خستگی و تهوع هم دارم......سونو بدم وضعیتم مشخص میشه؟

هنوزم احتمال بارداری هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بی بی چک تست دقیقی نیست. بهتر است حداقل تاخیر یک هفته ای داشته باشید و بعد آزمایش دهید تا بتوان به نتیجه اعتماد کرد. الان زمان مناسبی برای سونو نیست اگر باردار باشید هفته ۷ سونو بدهید. روز خوش