سرماخوردگی نوزاد ۵ ماهه

سلام و خدا قوت

دخترم الان ۵ ماهه است یک ماه پیش سرما خورد که دکتر براش سفیکسیم تجویز کرد از موقع مصرف روزی ۸تا ۱۰ بار دخترم مدفوع میکرد از موقع قطع کردن تا الان که حدود۴هفته میگذره مدفوعش رسید به روزی ۳بار

قبل از سرماخوردگی ۴ روز یک بار مدفوع میکرد

آیا  احتیاجه ببرم دکتر یا چون شیر میخوره مشکلی نداره ?

شیر خودم رو میخوره

و یه سوال دیگه آیا امکانش هست که از الان غذای کمکی رو شروع کنم ?

پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
شیردهی منظم و مرتب ادامه دهید که بدن کودک کم آب نشود. تعداد دفعات رو به کم شدن است، اگر افزایش حجم و تعداد دفعات داشت به پزشک مراجعه کنید.
شروع تغذیه کمکی اصولا 6 ماهگی است. به روند وزن گیری کودک هم اشاره نکردید.