سلام من شوهرم خیلی به خانوادش وابسته است و چون مغازش پیش مادرشون هست مدام می بینتشون و پیششونه و نمیدونم چیکارکنم شوهرم اوایل خوب بود ولی تازگیا همش میخواد بره پیش اونا باهام سرد شده تا یک چیزی که ازش ناراحت شدم میگم بهش سریع داد و بیداد میکنه و جبهه میگیره و همه تقصیرارو میندازه گردن من و از خونه میره بیرون.منم وقتی میره نمیتونم خودم و کنترل کنم مدام زنگ میزنم که بیا و این چیزها خیلی گریه میکنم اما اصلا اهمیت نمیده براش مهم نیست همش میگه من واسه خاطر تو خانوادم و خواهرامو ناراحت نمیکنم تا زنگش میزنن میره و این چیزا تو ر وخدا راهنماییم کنین زندگیمو نجات بدم شوهرم باهام سرد نباشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
مرزها مهم ترين قواعد زندگي زناشويي هستند كه ان را از بقيه روابط جدا ميكند اينكه همسرتان پيوند عاطفي قوي دارند و بند ناف عاطفي شان بريده نشده يك مشكل جدي است كه بايد ان را حل كنيد .بهتر است با همسرتان با ارامش بدون قصد و غرض و جبهه گيري درباره خانواده شان صحبت كنيد و شرايط خودتان و احساستان از ترك محيط توسط ايشان را شرح دهيد و اينكه بدانند زندگيشان مجزا از زندگي خانواده است و روي الويت هاي زندگيشان تجديد نظر كنند .اين كه شما مدام زنگ ميزنيد به نوعي تاييدي بر رفتار ايشان است كه موفق شده شما را اذيت كنند .مهارت هاي خود كنترلي را بياموزيد وقتي ايشان محيط را ترك كرد اب سرد بخوريد ،گريه كنيد ،برگه خط خطي كنيد و هر كاري كه هيجان منفي تان را تخليه كند و شما را ارام ميكند .اما زنگ نزنيد اين عادت را كم كم بدون دادن تقويت به همسرتان حذف كنيد .